Nyhed

And So I Watch You From Afar spiller i København

Den nordirske instrumentalrock-kvartet spiller på Loppen den 30. november

Spillestedet Loppen i København får besøg af det nordirske band And So I Watch You From Afar den 30. november, hvor danske The Shaking Sensations vil spille support. Belfast-bandet var senest på besøg i Danmark i april, hvor bandet spillede på Train i Århus.

De fire herrer spiller en instrumentalrock, der er en blanding af postrock og metal. Bandet udgav det selvbetitlede debutalbum i april i år, hvor GAFFAs anmelder Erik Barkman gav nordirerne fire stjerner, og kaldte det "sprængfarlig og idérig instrumentalrock fra Nordirland", ligesom kaldte dem "et af Europas bedste bands indenfor deres genre".

Også til bandets danske koncert imponerede bandet, og leverede en præstation, der resulterede i en femstjernet anmeldelse. Bandet består af de to guitarister Rory Friers og Tony Wright, bassist Johnny Adger og trommeslageren Chris Wee.


GAFFA talte med bandet umiddelbart før deres sidste optræden i Danmark, hvor bandet  løftede sløret for, at de snarligt ville indspille nyt materiale. Johnny Adger fortalte:

"Vi afprøver nyt materiale ved hver eneste lydprøve lige nu. Det gør vi, fordi vi snart tager i studiet igen for at optage vores andet studiealbum, og fordi vi turnerer så meget. Lydprøven er en af de få chancer, hvor vi kan gennemspille vores numre."

Hvorvidt bandet har nyt materiale med, og om bandet kan gentage bedriften fra sidste besøg, bliver spændende at høre til koncerten på Loppen den 30. november, hvor danske The Shaking Sensations som sagt vil være support. Læs og hør mere om ASIWYFA. Billetter kan købes via GAFFA Live.


ANNONCE