Nyhed

Danmarkspremiere på ny Mani Spinx-video

Videoen til singlen "Calvin's Song" fra "Cry Candy Cry" har i dag Danmarkspremiere på GAFFA.TV

Mads Brøbech Jørgensen, alias Mani Spinx, har i dag Danmarkspremiere på sin nye video til singlen "Calvin's Song". Sangen stammer fra silkeborgenserens seneste album "Cry Candy Cry", der udkom den 3. maj i år på Warner Music.

Videoen er instrueret af Paul Wilson, og den er lavet i bedste "Subterranean Homesick Blues"-stil, hvor teksten følger lyrikken i sangen.

Det er således både farver, skrifttyper, figurer med mere, der udgør skelettet i videoen til "Calvin's Song". Sangen er en lidt modstridende hyggelig sang om en dreng ved navn Calvin, der mister sin far til kræften, og ikke ved hvordan han skal tackle sine depressive følelser. Sangens mantra eller morale er, som omkvædet lyder: "Better To Leave Than To Be Left Behind".

"Calvin's Song" er som sagt fra albummet "Cry Candy Cry", der modtog fire stjerner af GAFFAs Erik Barkman, der skrev følgende om albummet:

"På Cry Candy Cry er det de klassiske dyder, der løber med sejren. Mani Spinx alias Mads Brøbech Jørgensen jonglerer kompetent med folk-guitarer, smægtende violiner, country-klaver og funky blæsere, og han krydrer gerne tresser-tonerne med lidt glam, soft rock og rock'n'roll. Han har en exceptionel stilfornemmelse og rammer inspirationskildernes tonefald så rent, at det næsten bliver kedeligt."

Om du også synes det, kan du se og høre herunder i "Calvin's Song":

ANNONCE