Nyhed

JBL byder på fire gratis koncerter i Bremen

Efter succesen med den første JBL Nites vil højtalerproducenten nu invitere til endnu et gratis arrangement, som denne gang byder på koncerter med Black City, Kill Screen Music, Sebastian Lind og Black Leather Machine

I denne uge vil højtalerproducenten JBL endnu engang slå dørene op for et gratis arrangement i Bremen. Denne gang er der tale om hele fire koncerter som vil blive afholdt på spillestedet Bremens store scene.

Anden udgave af JBL Nites vil denne gang byde på optrædender af følgende bands: Black City (billedet), Kill Screen Music, Sebastian Lind og Black Leather Machine.

Black City
Bandet har tidligere opvarmet for AC/DC og Ozzy Osbourne samt fået en del airplay på P3 med deres selvbetitlede album der høstede 5 stjerner på GAFFA. Da Black City spillede på VoxHall til Spot-festivalen gav GAFFAs anmelder Roy Fogde koncerten 4 stjerner og skrev følgende:

"Med explorer-guitarerne hængende i knæhøjde begav Black City sig ud i deres overraskende tilgængelige rocksange, som bevæger sig i grænselandet mellem Foo Fighters og Metallica fra "Load"-tiden, med et stænk af D-A-D, som understreger deres danske oprindelse." (læs hele anmeldelsen her)

Kill Screen Music
Kill Screen Music spillede bl.a på årets Roskilde Festival og er af adskillige anmeldere spået en stor fremtid. Da bandet tidligere spillede på Spot-festivalen gav GAFFAs anmelder Roy Fogde koncerten 5 stjerner og skrev følgende:

"Det var ganske enkelt en imponerende debut, fra et band man sagtens kan tillade sig at forvente sig meget af. Det eneste, der mangler nu, er bare et større publikum, men det skulle gå meget galt, hvis det ikke kommer inden for en overskuelig fremtid." (læs hele anmeldelsen her)

Sebastian Lind
Den danske sangskriver er på relativt kort tid blevet voldsomt populær på de danske radiostationer med numre som "Stay", "Wait and See" og "Stop These Feet".

Da sangeren gæstede Spot Festivalen i år var det en imponeret GAFFA-anmelder der gav koncerten hele 6 stjerner og skrev:

"Koncerten vidner om et nyt, originalt talent på den danske singer-songwriter-scene. Spot Festival er en glimrende affyringsrampe for en karriere, der med tiden kan blive rigtig stor, hvis integriteten bevares." (læs hele anmeldelsen her)

Black Leather Machine
Som de øvrige bands gæstede Black Leather Machine også Spot-festivalen i år. Her kvitterede GAFFAs anmelder Mikkel Elbech med 4 stjerner og skrev følgende:

"Alt i alt en ganske overbevisende koncert, der både startede og sluttede på potent vis, men som også rummer god plads til videreudvikling af udtrykket. En koncert med Black Leather Machine, der uddriver tilhørernes indre dæmoner snarere end at fremkalde smil på deres læber, kunne gå hen og blive en helt fortræffelig oplevelse." (læs hele anmeldelsen her)

JBL Nites kan opleves onsdag den 27. oktober. kl. 19.00, Bremen, København. Arrangementet er gratis

ANNONCE