Nyhed

Sebastian Lind udgiver ny sang og annoncerer turné

GAFFA.dk – alt om musik

Spiller i landets tre største byer i april og maj

Den danske singer-songwriter Sebastian Lind er klar med ny musik i form af sangen ”Bleeding God”. Foråret 2021 kommer til at byde på flere singleudgivelser samt en ep. Samtidig har Sebastian Lind annonceret en forårsturné rundt om i landet, hvor han når forbi Odense, København og Aarhus.

”Bleeding God” er skrevet og produceret af Sebastian Lind selv. Den nye single handler om, hvordan han som barn betragtede sine forældre som guder, der vidste og kunne alt. Dette ændrede sig med årene, og ligesom alle os andre var de ikke fejlfri.

Sebastian Lind vil derudover deltage i ”Syng min sang”, et nyt musikalsk program fra TV3, der bliver sendt til foråret.

Sidste år udgav Sebastian Lind sit fjerde album Never See You Like That. Han har tidligere spillet supportshows i ind-og udland for blandt andre Mads Langer, Sondre Lerche (NO), Jonathan Johansson (SE) og OneRepublic (US). Sebastian Lind optrådte på Spot Festival i 2017, og her var GAFFAs anmelder ret begejstret for den unge troubadour. Siden debuten i 2010 har han indtaget både radiostationer og livescener med blandt andet singlerne ”Stop These Feet”, ”Wait And See” og ”Stay”. 

LÆS OGSÅ: Sebastian Lind kastede en fortryllende besværgelse over Aarhus midtby

Sebastian Lind debuterede i 2010, og siden har han været nomineret til P3 Taltentet og desuden vundet Odense Talentpris.

Sebastian Lind kan opleves i følgende byer:

Koncertdatoer:

30.4 Posten, Odense

1.5 Hotel Cecil, København

2.5 Atlas, Aarhus

Køb billet her fra den 29. januar klokken 12

Hør "Bleeding God":

ANNONCE