Nyhed

Lyt.NU byder på gratis koncerter

Vinnie Who, Eumig & Chinon og Hunch Bettors er et par af de navne som kan opleves til dette års Lyt.NU-Festival i Lyngby

Lyt.NU er et samarbejde mellem Lyngby Kulturhus, Start! Festival og Templet, der vil skabe grobund for talentudvikling indenfor det rytmiske musikmiljø. Det gælder både videreudvikling af det lokale ungdomsmusikmiljø i Lyngby-Taarbæk Kommune og talentudvikling indenfor musikbranchen på nationalt plan via både Lyt.NU Akademi og Lyt.NU Musikfestival.

Lyt.NU Akademiet, som er støttet af Kunststyrelsen, er et 8 måneders forløb for 2-4 bands fra Lyngby-Taarbæk Kommune. Disse bands går herefter igennem et udviklingsforløb på 4 sessioner af 4 timer, og dertil kommer et 2-dages seminar med workshops og oplæg om markedsføring, sceneoptræden, branchekendskab, studieindspilning og meget mere, hvor de udvalgte bands deltager aktivt.

Lyt.NU Musikfestival får det lokale vækstlagstiltag ud på national plan ved at præsentere de udvalgte bands i Lyt.NU Akademiet (Le Clé, The National Shutup og We are Agents) side om side med vinderne af blandt andet Bandbase Legatet (Eumig & Chinon), Emergenza Festival (Waldo and Marsha) og Karrierekanonen (Hunch Bettors), hvorefter Vinnie Who (billedet red.) lukker arrangementet af.

 

Programmet for festivalen er som følger:

Vinnie Who

Boom Quips

 Emma Acs

 Eumig & Chinon

Hunch Bettors

Le Clé

The National Shutup

Twillusion

Waldo & Marsha

We are Agents

 

Arrangementet finder sted d. 6. november kl. 18:00 i Lyngby Kulturhus, Lyngby.

Entreen er gratis.

For mere information om arrangementet se lytnu.com.

ANNONCE