Nyhed

Seal udsender intim musikvideo til "Secret"

Den britisk/nigerianske sanger har inviteret sin hustru Heidi Klum med i en ny musikvideo

Seal havde den 29. september videopremiere på førstesinglen "Secret" fra sit seneste album "Seal 6: Commitment". Videoen inkluderer ham selv og hans hustru Heidi Klum i tæt forening - og uden en trævl på kroppen. Et klip du nu kan se her på GAFFA TV.

I august berettede vi om Seals forestående album "Seal 6: Commitment", der er Seals syvende album, men blot det sjette der består af egne numre, idet albummet "Soul" fra 2008 indeholder en række covernumre. Albummet udkom den 20. september, og det er produceret af David Foster, der også producerede "Soul".

Seal er kendt for sin dybe, bløde stemme og sine romantiske sange, og man har kunne høre ham på store hits som "Crazy", "Killer", "Prayer For The Dying", "Kiss From A Rose" og "Don't Cry", siden debuten fra 1991.


I august udtalte Seal om det nye album: "Når ting i dit liv begynder at gå op i højere enhed, sådan som det er sket for mig i de senere år, så begynder du at fokusere. Jeg kan godt lide en udfordring, og min udfordring har denne gang været at skrive et album, som overskider mine egne forventninger."

Albummet gik direkte ind på en 11. plads på den britiske album-liste efter udgivelsen, og det inkluderer blandt andet nummeret "You Got Me" af den færøske sanger Teitur, som du kan læse mere om.

Du kan se og høre førstesinglen "Secret" lige her:


ANNONCE