Nyhed

Striving Vines varmer op for Kashmir

Århus-bandet løb med sejren i Royal Beers Tak Rock!-kampagne, og skal nu varme op for Kasper Eistrup og co.

50.000 kroner til at kickstarte karrieren, fast støtte og rådgivning ved at af Danmarks mest succesfulde rockbands Kashmir, og tre opvarmningstjanser for selv samme band. Det er præcis, hvad det århusianske band Striving Vines vandt i går i Royal Beer og Kashmirs Tak Rock!-initiativ.

Striving Vines-forsanger Jonas Møller fik eftersigende et opkald torsdag eftermiddag fra bandkollega Michael Noe, der kunne overbringe nyheden om, at Kashmir havde udvalgt Striving Vines til at varme op under gruppens Danmarksturné i november. Forsanger Jonas Møller udtaler i en pressemeddelelse:

"Lige nu spiller vi musik, fordi vi ikke kan lade være. Men hvis det her kunne føre til, at vi får vores gennembrud og kommer til at leve af musikken på sigt, ville det være utroligt skønt. Opvarmning for Kashmir er en unik mulighed, for lige meget hvor talentfuld man er, vil man som upcoming navn tit komme til at spille foran små forsamlinger. Nu bliver vi eksponeret for et stort publikum, samtidig med at vi får mulighed for at suge til os fra et af vores yndlingsbands. Det er helt fantastisk."

800 bands har i mere end et halvt år dystet om at blive opvarmningsband på Kashmirs kommende efterårsturné, "Exit Sessions". Kashmir-medlem Henrik Lindstrand udtaler om valget på vegne af bandet:

"Striving Vines er en utroligt velspillende kvartet med en fantastisk forsanger og et krøllet popudtryk, som vi tror meget på. Vi glæder os til at spille sammen med dem i starten af november til "Exit Sessions" i Aalborg, Århus og København. Det har været en lang og spændende udvælgelsesproces, og vi er meget beærede over den store interesse, der har været for projektet med omkring 800 tilmeldte bands. Det har været en fornøjelse at stifte bekendtskab med så meget ny, god rock fra den danske undergrund."

Striving Vines blev stiftet i 2007, og tidligere i år udgav kvartetten deres debutalbum "Can't Win Them All", der modtog fire stjerner her på GAFFA af anmelder Erik Barkman, der kaldte albummet for "et fornemt rock/pop-album". Jonas Møller, Michael Noe, Jacob Haubjerg og Jens Bach, der tilsammen udgør bandet spillede desuden på årets Spot Festival, ligesom de skal varme op for Beth Hart i det meste af oktober.

"Det har været fedt at følge med fra sidelinjen, efterhånden som flere og flere bands har bejlet til Kashmir via Royalbeer.tv. Nu vil vi udnytte momentum fra "Tak Rock!" og udvikle nye måder at fremme vækstlaget i dansk rock på, så på den måde er det her jo kun begyndelsen. Det bliver ikke mindst meget spændende at se, hvilken udvikling Striving Vines går i møde under Kashmirs vinger," siger Lars Bo Christiansen, marketing manager i Royal Unibrew.

Royal Unibrew udtaler desuden, at de ikke er færdige med deres engagement i det danske musikmiljø, og snart vil løfte sløret for nye initiativer.

Kashmir og Striving Vines vil sammen spille den 4. november i Aalborg, den 5. november i Aarhus, og de ender danmarksturneen i Tappehallerne i København den 6. november. Du kan læse mere om turneen, og se mere om samarbejdet mellem Kashmir og Royal Beer. Billetter til turnéen kan erhverves via GAFFA Live.

ANNONCE