Nyhed

Adam Lambert til Store Vega

Den tidligere American Idol-deltager Adam Lambert tager turen forbi København den 10. november

Den amerikanske sanger og sangskriver Adam Lambert, der står bag radio-hittet "What Do You Want From Me", gæster for første gang Danmark til november, hvor han kan opleves i Store Vega.

Debut-albummet fra 2009 "For Your Entertainment" gik direkte ind som nummer tre på Billboard 200 og solgte 198.000 eksemplarer den første uge i USA. Albummet er produceret af RedOne, som også står bag flere af Lady Gagas hits.

Adam Lambert, der i 2009 opnåede en andenplads i tv-showet American Idol, har skabt sig et udtryk, som både er teatralsk, glamrock-inspireret og har en moderne dance-vinkel. Adam Lambert har udtalt følgende om sit album:

"Jeg ønskede, at det skulle være dance. Jeg ønskede, at det skulle være pop, og jeg ønskede, at det skulle være internationalt. Jeg ønskede virkelig at lave en helt ny pop-glam-ting. Jeg ønskede ikke at skabe et album, der var sammenhængende, fordi det ikke er min personlighed."

Om American Idol-fænomenet kan overbevise sit publikum i levende live - og ikke kun på skærmen - skal man altså tage til København for at finde ud af. Adam Lambert spiller i Store Vega den 10. november, og billetsalget starter på fredag den 17. september kl. 10.00. Billetterne kan blandt andet købes via GAFFA Live.

ANNONCE