Nyhed

Amerikansk tv har premiere på ny Bono og The Edge-sang

Programmet Good Morning America var de første til at spille sangen "Boy Falls From The Sky" fra den kommende musical om Spider-Man

Bono og The Edge har sideløbende med U2 arbejdet på sange til musicalen "Spider-Man: Turn Off The Dark", og nu har forestillingen fået en premieredato. Samtidig blev sangen "Boy Falls From The Sky" fredag 10. september spillet for første gang på amerikansk tv.

Det var George Stephanopoulos, der havde musicalens instruktør Julie Taymor i studiet og de to U2-musikere med via satellit, hvor de kunne fortælle, at det faktisk havde været lettere for dem at skrive sange til musicalen, end at skrive sange om dem selv.

De kunne også fortælle, at de havde været involveret i udvælgelsen af Reeve Carney til hovedrollen, og ved samme lejlighed havde man hyret hans band, Carney, til stykket, så han kunne synge sangene sammen med et rigtigt rockband.

De første prøver fandt allerede sted i 2007, og man havde forventet at kunne have haft premiere på stykket i februar i år. Men økonomiske problemer kom i vejen for premieren, der blev udskudt flere gange. Men nu er premieredatoen sat til 21. december 2010 på Foxwoods Theatre på Broadway i New York.

Efter interviewet stillede Good Morning America over til Hudson Theatre, hvor Carney stod på scenen for at spille sangen "Boy Falls From The Sky", der dukker op i den kommende musical. En optagelse af sangen røg hurtigt på YouTube, hvilket også giver danske U2-fans mulighed for at høre første smagsprøve på den kommende musical.

ANNONCE