Nyhed

Kellermensch på dansk turné

Esbjergenserne drager på efterårsturné med ep'en "Narcissus" i bagagen

Der er gang i det esbjergensiske band Kellermenschs karriere. Siden det selvtitlede debut udkom i 2009, er bandet stormet fremad med positive albumanmeldelser i både ind- og udland, ligesom bandets koncerter har resulteret i mange positive ord. Den 21. juni i år udgav de ep'en "Narcissus" der indeholdt fire spritnyenumre, samt optagelserne fra en session i BBC-Radio 1, heriblandt tre numre fra debuten og et enkelt TV On The Radio-cover og singlen "Army Ants" fra ep'en har været i rotation på P3 Radio.

I år har man, udover på Spot og Roskilde Festival, kunnet opleve Kellermensch på Nephews Denmark/Danmark tour, Sonisphere Festival i England og Stockholm Kulturfestival. Efter en festivalsommer, hvor tre koncerter i streg fik de tilstedeværende anmeldere til at give fulde stjerner, ser bandet nu i følge en pressemeddelelse frem til at spille egne koncerter for det danske publikum.

I England har Kellermensch netop udgivet deres debutalbum og har, i kølvandet på de omtalte radiosessions for både BBC Radio 1 og XFM, gjort sig bemærket. Nummeret "The Day You Walked" blev i sidste uge valgt som ugens track af BBC-værten Zane Lowe, der regnes for en af de mere toneangivende smagsdommere i Europa.

Kellermensch tager til Tyskland i september for at optræde til branchefestivalen Popkomm og Reeperbahn Festival, men herefter vil bandet atter vende opmærksomheden mod sit danske publikum. Bandet varsler i hvert fald et show præget af intensitet, aggresivitet, innovativitet og dramatik.

Kellermensch kan opleves live i Danmark følgende datoer:

5. november - Tobakken, Esbjerg
19. november - Lille Vega, København
3. december - Gimle, Roskilde
10. december – Godset, Kolding
18. december - Posten, Odense

Se mere til bandet her.

ANNONCE