Nyhed

No Doubt arbejder stadig på nyt album

Den kommende udgivelse vil formodentlig blive fulgt op af en verdensturné i 2011

De første historier om et kommende album med No Doubt dukkede op i 2007, og året efter annoncerede bandet en gendannelsesturné, der blev afviklet sidste år i USA. Ifølge et nyt interview med bandets bassist, Tony Kanal, er albummet stadig på vej, og den næste turné vil formodentlig inkludere europæiske datoer.

No Doubt brød igennem i 1995 med albummet "Tragic Kingdom", og efter yderligere to succesfulde udgivelser valgte bandet at holde en pause, så frontfiguren Gwen Stefani kunne fokusere på sin solokarriere. Resultatet blev to millionsælgende udgivelser, men alligevel var Stefani frisk på at vende tilbage til sit gamle band for igen at give koncerter.

Det er Billboard, der har talt med Tony Kanal, der siger følgende om de igangværende indspilninger:


"Jeg sværger, vi har det sjovere, end vi nogensinde har haft det med at lave et album. Jeg tror, det er fordi det er noget tid siden sidst, men også fordi vi er blevet ældre. Det faktum at vi stadig gør det sammen efter 24 år - altså laver musik - det sætter vi virkelig pris på".

Kanal siger også, at de helt sikkert vil give koncerter efter udgivelsen af det kommende album, og at han forventer, at det bliver en større omgang end sidst. Dermed skulle der altså være åbnet en dør for kommende koncerter i Europa med No Doubt, der ikke har gæstet Danmark siden 2002, hvor de gav koncert på den hedengangne Midtfyns Festival.

ANNONCE