Nyhed

Ryan Leslie kommer til København

Den amerikanske sanger lægger vejen forbi Amager Bio til oktober

Det tog kun et enkelt nummer før Sean "Diddy" Combs lagde mærke til en ung Ryan Leslie, der efterfølgende kom til at arbejde med en stribe kunstnere hos Bad Boy Records. Men Leslie kan også som solist, og det er med to udgivelser samt et nyt album på vej, at sangeren til oktober giver sin første danske koncert.

Leslie var i 2003 involveret i produktionen af sangen "Keep Giving Your Love To Me", der blev sunget af Beyoncé, og det åbnede døren for kollaborationer med navne som New Edition, Danity Kane og Britney Spears. I samme periode arbejdede Leslie på sit eget første album, der dog blev droppet efter udgivelsen af to singler.

Men i 2006 startede sangeren forfra på indspilningerne til et album, og det resulterede blandt andet i sangen "Diamond Girl", der i 2009 endelig dukkede op på albummet "Ryan Leslie". Kun ni måneder senere var sangeren klar med "Transition", og det forventes at det tredje album, "Les Is More", vil komme ud i begyndelsen af 2011.

Men den produktive herre kan andet end at arbejde i studiet, og til oktober er der mulighed for at høre musikken live, når Ryan Leslie lægger vejen forbi København.

Koncerten med Ryan Leslie finder sted fredag 20. oktober i Amager Bio, billetter kan købes via GAFFA Live.

ANNONCE