Nyhed

Aphex Twin til København

Den elektroniske pioner lægger vejen forbi Tap1 til august

Rygterne svirrede voldsomt i går onsdag om en dansk koncert med Aphex Twin, og nu er den bekræftet. Richard D. James kommer til København 20. august, hvor han skal optræde i Tap1-hallen i forbindelse med årets Strøm Festival.

Det er første gang i 14 år, at Aphex Twin besøger Danmark, og ifølge en pressemeddelelse bliver det i selskab med et ekstra ordinært lys -og lasershow, der kobles sammen med en enestående AV-produktion, man vil kunne opleve den britiske musiker.

Aphex Twin, alias Richard D. James, er en af de mest innovative og indflydelsesrige skikkelse i nyere elektronisk musik, og han har siden starten af 90'erne udsendt en række af udgivelser både som Aphex Twin og under andre navne, hvor der grænsesøgende og kompromisløst er blevet eksperimenteret med alt fra smukke ambiente flader over til kantet og industriel drum'n'bass og acid techno.

Arrangørerne lover, at det bliver med et "legendarisk rave set", at Aphex Twin indtager Tap1 i august, og at koncerten vil sætte et enestående punktum for sommerens elektroniske festival, Strøm.

Aphex Twins optræden i TAP1-hallen præsenteres af Volcano og HLR i samarbejde med Strøm. Der vil løbende blive offentliggjort markante supportnavne som vil være medvirkende til at skabe en helt unik ramme om en af sommerens største musikalske fester i København.

Koncerten kan opleves i Tap1 20. august, og billetter kan købes fra mandag den 11. april kl.10.00 via www.billetnet.dk.

ANNONCE