Nyhed

Bryan Ferry indlagt i London

Roxy Music-sangeren måtte efter et ildebefindende aflyse en tur i O2 Arena og i stedet lade sig indlægge

Bryan Ferry skulle tirsdag 5. april have deltaget i en VIP-begivenhed i Londons O2 Arena i forbindelse med forberedelserne til afviklingen af De Olympiske Lege i London til næste år, men måtte efter et ildebefindende droppe sin deltagelse og i stedet lade sig indlægge på et hospital i London.

De første meldinger gik på at den 65-årige sanger havde fået et hjerteslag, men det afvist af sangerens management, der udsendte en pressemeddelelse, hvor det fremgår at Ferry blot lod sig indlægge for at få foretaget nogle tests.

Det vides endnu ikke, hvad problemet var, og hvor alvorlig situationen er, men indlæggelsen kommer kun to uger inden Ferry skal påbegynde en Europaturné, der bringer ham forbi Danmark ved tre forskellige lejligheder.  Det vides derfor heller ikke endnu om der er fare for, at disse koncerter vil blive udskudt eller aflyst.

Bryan Ferry har planlagt koncerter i Aarhus 21. maj og København 22. maj, hvor der allerede er udsolgt, og 5. august spiller han i Skovdalen i Aalborg, hvor der fortsat er ledige billetter.

ANNONCE