Nyhed

De første navne klar til Alive Festival

Emma Acs og WhoMadeWho er blandt de første seks navne, der er føjet til programmet til festivalen i Thy

Igen i år er det området omkring Plantagehuset i Thisted, der danner rammen om Alive Festival. Den tredje udgave af festivalen i Thy finder sted til august, og nu offentliggøres de første seks navne til årets program. 

På festivalens to scener vil man blandt andet kunne opleve albumaktuelle kunstnere som WhoMadeWho, Emma Acs (billedet), Thulebasen og Vibeke Falden. Kenton Slash Demon, som netop har udgivet ep'en "Daemon", lægger også vejen forbi festivalen, og det samme gør Kellermensch, der snart indleder deres Tysklandsturné. 

Den forholdsvis nye festival retter fokus mod at repræsentere musikalsk mangfoldighed ved at lade både etablerede og upcoming navne spille i et af Danmarks udkantsområder, nærmere bestemt Thy. 


Festivalen har de to foregående år vist sig at være et bæredygtigt arrangement, og har i år, som noget nyt, udvidet med mulighed for camping lige ved siden af festivalpladsen. 

Alive Festival 2011 foregår den 19. og 20. august, og man kan læse mere om arrangementet på festivalens hjemmeside, hvor man også kan købe billetter fra på onsdag den 20. april. 

ANNONCE