Nyhed

Erik Hassle samarbejder med Kent

Den svenske sanger udsender til maj en ny ep, der er indspillet med to Kent-medlemmer

Erik Hassle har haft stor succes herhjemme med sangene "Hurtful" og "Don't Bring Flowers", og i hjemlandet Sverige har succesen været endnu større. Også medlemmerne af Kent har fået øjnene op for sangskriveren, og nu kommer der en ep indspillet af Hassle sammen med Martin Sköld og Jocke Berg.

Kents forsanger Jocke Berg er stor fan af den rødhårede sanger og kontaktede derfor Hassle, da Kent havde afsluttet deres store indendørstour i oktober sidste år. Samarbejdet udviklede sig, da Kents bassist, Martin Sköld kom med om bord, og resultatet er seks helt nye sange indspillet i Bergs studie, Mariefred. Det gav den kommende udgivelse sin titel "Mariefred Sessions".

Trioen har skrevet og produceret det nye materiale i fællesskab, og resultatet udsendes 13. maj. Men første single "Are You Leaving" ligger klar allerede nu, og videoen kan ses på YouTube.

Erik Hassle kan denne sommer også opleves live flere steder i Danmark, og på udgivelsesdagen for ep'en optræder han i Tivoli i København. Dagen efter gæster han Posten i Odense, og hen over sommeren rammer han Nibe Festival og Vig Festival.

ANNONCE