Nyhed

FCAN varmer op for WhoMadeWho

Det hemmeligholdte enmandsprojekt med en forkærlighed for 90'ernes techno kan opleves sammen med den dansable trio i Lille Vega

Det forbliver stadig en velgemt hemmelighed, hvem hovedmanden er bag det elektroniske projekt, FCAN, som tidligere på året udsendte sit Tambourhinoceros-godkendte debutalbum, "RPEX", om hvilket GAFFA skrev i sin trestjernede anmeldelse:

"FCAN laver elektronisk musik, som er inspireret af starthalvfemserne. Faktisk er RPEX så rodfæstet i æraen, at man – hvis man oplevede den dengang – kan undre sig over, at man skal opleve den én gang til. Når det er sagt, så er det faktisk nogle temmelig medrivende techno-konstruktioner, den ukendte person og hans mandshøje trædukke laver."

Nu bliver lidt af sløret for bagmandens identitet muligvis løftet, når FCAN varmer op for WhoMadeWho i Lille Vega på lørdag. Det sker i forbindelse med trioens kortvarige turné i Danmark, der begynder i Kolding i morgen og bringer dem forbi Aarhus fredag og altså København på lørdag.

FCAN har selv kaldt sin musik for "1991_INTELLIGENT_TEKKNO_MUSIC", og om betegnelsen er velvalgt, ja, det vil ørerne kunne vurdere i Lille Vega i weekenden, hvor også WhoMadeWho formodentlig vil lufte en stribe sange fra deres kommende mini-album, "Knee Deep", som rammer gaden på mandag 26. april.

Billetter til koncerten kan købes via GAFFA Live.

ANNONCE