Nyhed

Ice Cube til Danmark

Rapperen har annonceret to danske koncerter til juli

Der var roser til Ice Cube, da han sidste år udsendte albummet "I Am The West", og nu følges udgivelsen op med en europæisk turné, der bringer ham forbi både Aarhus og København til juli. Det skriver rapperen på sin officielle webside.

Ice Cube var i midten af 80'erne med til at danne gruppen N.W.A. sammen med blandt andet Dr. Dre og Easy-E, men han forlod gruppen inden indspilningerne til deres andet album. Siden da har han fokuseret på sin solokarriere, men han var dog med, da N.W.A. i 1999 blev gendannet til Up In Smoke-turnéen.

Ni soloplader er det blevet til siden 1990, og om "I Am The West" skrev GAFFAs Michael José Gonzalez blandt andet:

"Kollegaer som Lil Wayne, Snoop, Jay-Z og Kanye West får et par hilsner med på vejen på et album, hvis titel holder, hvad den lover: Rendyrket westcoast-gangstafunk, og bortset fra numre, som Drink The Kool Aid og Your Money Or Your Life, der ikke helt holder vand, holder I Am The West et befriende højt niveau, og udgør en fortræffelig gang klassisk gangsta-underholdning af bedste skuffe".

Ice Cube tager de nye numre og en god del af bagkataloget med til Danmark til juli, hvor han kan opleves på følgende datoer:

18. juli - Train, Aarhus
21. juli - Amager Bio, København

Billetter kan købes på Billetnet.dk fra fredag d. 29 april.

ANNONCE