Nyhed

Justin Bieber æresborger i Herning

Den unge popstjerne Justin Bieber får et varigt minde med fra sin koncert i Jyske Bank Boxen i aften. Han bliver nemlig inden koncerten æresborger i Herning.

I aften spiller det canadiske teenagefænomen Justin Bieber i Jyske Bank Boxen i Herning. Billetterne blev revet væk på få minutter og handles netop nu flittigt på Den Blå Avis. Så man vil med garanti kunne høre pigehvin i det meste af Midtjylland i aften.

Men inden den 17-årige superstjerne går på scenen klokken 19, skal han forbi Rådhuset i Herning; han er nemlig blevet udnævnt til æresborger i Herning.

Borgmester Lars Krarup (V) er en af idemændene bag æresbevisningen til den unge canadier.


- Vi vil gerne brande Herning som et sted for unge mennesker og være imødekommende over for kommunens unge borgere. Jeg har hørt fra mange sider, at Bieber-feberen i høj grad raser i Ikast, Brande og Herning, så vi mente det var en god og sjov idé, der også kan være med til at få Herning på verdenskortet, fortæller Lars Krarup, der dog ikke ligefrem vil beskrive sig selv som hardcore Belieber.

Han slår samtidig fast, at dette er et engangstilfælde, så Eric Clapton og Rihanna, der begge besøger Herning senere på året, skal altså ikke forvente håndtryk fra borgmesteren og rådhuskaffe.

- Det her var en unik mulighed, og vi kan ikke gøre hvem som helst til æresborgere, forklarer Lars Krarup, der havde et enigt byråd i ryggen, da beslutningen blev taget.


Justin Bieber bliver hermed del af en eksklusiv skare, idet der før i dag faktisk kun var fire æresborgere i Herning, ingen af dem musikere. Ikke engang Bjarne Riis har opnået den ære.

Live Nation, der er arrangør af koncerten i Herning, fortæller til GAFFA, at Justin Bieber vil dukke op på Herning Rådhus, når han har overstået lydprøverne. Det præcise tidspunkt for det lukkede arrangement på rådhuset er dog hemmeligholdt for at undgå, at borgmesterkontoret invaderes af fans.

 


ANNONCE