Nyhed

Kato tager andenpladsen

Den nye version af debutpladen glider ind på hitlisten foran både The Raveonettes og Foo Fighters

Der er masser af hits på både "Discolized", og det er der også på den nye version af albummet, der i denne uge debuterer på en andenplads på den danske albumhitliste. Kato kan ikke vippe ungerne fra MGP af førstepladsen, men dj'en fra Thisted sætter sig dog på listen foran både The Raveonettes og Foo Fighters, der også er aktuelle med nye udgivelser i denne uge.

Tredjepladsen tilhører igen i denne uge Agnes Obel, og på fjerdepladsen finder man The Raveonettes, der ryger ind på hitlisten i denne uge med albummet "Raven In The Grave". Sidste navn i top fem i denne uge er Foo Fighters, hvis seneste udgivelse har fået titlen "Wasting Light".

Herefter skal man et stykke ned ad listen for at finde næste nyhed, der kommer på en 18. plads. Her finder vi Grand Avenue-sangeren Rasmus Walter, der i denne uge går på hitlisten med sit første soloalbum.

I anden halvdel af top fyrre ligger Dodo uden sine Dodos med albummet "Benny Bossa", og sidste nyhed på listen i denne uge kommer fra Martin Brygmann, der går ind på en 35. plads med albummet "De Fleste Ulykker Sker Med Lemmet".

Se hele listen hos Hitlisten.nu.

ANNONCE