Nyhed

Madball gæster Danmark

Hardcore-pionererne lægger vejen forbi The Rock til juni

De seneste danske koncerter med Newyork-bandet Madball er blevet afviklet i Jylland, men til juni tager gruppen turen til København for at optræde på The Rock. Her kan man opleve bandet 14. juni og blive mindet om, hvordan hardcore fra den gamle skole lyder.

Madball udsprang i 1988 ud af det banebrydende hardcore-band Agnostic Front, der for øvrigt kan opleves på The Rock 9. juli, og de står sammen med navne som Sick Of It All og Pro-Pain som et af 90'ernes vigtige bands på New Yorks hardcore-scene. Bandet markerede sig stærkt med plader som "Droppin' Many Suckers" og "Look My Way", men at de stadig kan levere hardcore af bedste skuffe, viste de med albummet "Empire" fra 2010.

I en firestjernet anmeldelse kaldes GAFFAs Keld Rud musikken "ufortyndet og veloplagt hardcore" og skrev blandt andet:


"'Empire' viser sig efter nærmere bekendtskab at være et af Madballs bedre udspil. De enkelte sange er proppet med citatvenlige linjer fra Cricien, solide tonsetunge rytmer og de obligatoriske råbekor. På 'Shatterproof' gæster storebror Roger Miret (Agnostic Front) og på 'R.A.H.C.' leverer bandet halvandet minuts hvidglødende raseri med speederen helt i bund. 'Empire' er måske årets bedste hardcorealbum af den gamle skole".

Madball kan opleves på The Rock 14. juni, og billetter vil blive sat til salg via Billetlugen.

 


ANNONCE