Nyhed

Roskilde offentliggør spilleplan og de 13 sidste navne

GAFFA.dk – Alt om musik

R&b-innovatøren PartyNextDoor, The Strokes-guitaristen Albert Hammond Jr og indie-ikonerne Blonde Redhead er blandt de 13 sidste tilføjelser i Roskilde Festivals program.

Roskilde Festival kan dermed offentliggøre spilleplanen med spilletider og scener for alle 186 musiknavne.

Det er den 24-årige canadiske kunstner Jahron Anthony Brathwaite, der står bag navnet PartyNextDoor med en stemningsfuld r&b-lyd, som leder tankerne til The Weeknd og Drake. Drake har også taget PartyNextDoor til sig gennem sit pladeselskab OVO Sound og medvirker på det Grammy-nominerede hit "Come and See Me". PartyNextDoor har tilmed stået bag teksten til Rihannas hit "Work" i 2016.

Andre etablerede navne til årets festival tæller The Strokes-guitaristen Albert Hammond Jr, indie-trioen, de amerikansk baserede Blonde Redhead samt hardcore-rockerne Madball.

Der er også nye, unge navne klar i form af Courtney Marie Andrews, Haley Heynderickx, Marlon Williams og RVG der er håndplukket af Roskilde Festivals bookere på baggrund af koncerter på den amerikanske branchefestival SXSW for få uger siden.

LÆS OGSÅ: Roskilde Festival i tal

Roskilde Festivals programchef Anders Wahrén siger:

"PartyNextDoor har potentialet til meget snart at løfte sig op i den helt tunge popliga sammen med ikoner som Drake og The Weeknd, så det er fantastisk at kunne præsentere ham på Roskilde Festival, mens han står på tærsklen til gennembruddet. Selvom vi har præsenteret plakaten tidligere på foråret, holder vi helt bevidst en håndfuld pladser ledige frem mod festivalen, så vi kan præsentere de unge kunstnere, der virkelig rykker på sig i 2018. Vi spottede højaktuelle navne som Courtney Marie Andrews, Haley Heynderickx, Marlon Williams og RVG på branchefestivalen SXSW her i foråret og var ikke i tvivl om, at de skulle inviteres til Roskilde Festival hurtigst muligt."

Artiklen fortsætter under videoen.

Se musikvideoen til "Come and See Me" af PartyNextDoor fra 2016 her:

Det er dermed disse 13 navne der er klar til Roskilde Festival:

PartyNextDoor (CA)
Albert Hammond Jr (US)
Blonde Redhead (US)
Courtney Marie Andrews (US)
Debonair (DJ) (UK)
Haley Heynderickx (US)
Indika (DJ) (UK)
Madball (US)
Marlon Williams (NZ)
Mavi Phoenix (AT)
Pernille (DJ) (DK)
RVG (AU)
Steffi (DE)

Den endelige spilleplan for Roskilde Festival 2018 kan ses lige her

Roskilde Festival 2018 finder sted fra lørdag 30. juni til lørdag 7. juli 2018.

LÆS OGSÅ: Roskilde-programmet: Her skal du være to steder på én gang

 

ANNONCE