Nyhed

Nik & Jay synger på engelsk

Duoen inkluderer på "Engle Eller Dæmoner" for første gang engelsksproget materiale på et album

Når Nik & Jay i næste uge udsender albummet "Engle Eller Dæmoner" vil der for første gang på en af duoens udgivelser være inkluderet materiale på engelsk. Der er samtidig inkluderet et sample på færøsk hentet fra sangen "Trøllabundin" af sangerinden Eivør.

I en pressemeddelelse fremgår det, at duoen har altid skrevet på engelsk ved siden af det danske, men de senere år er arbejdet blevet intensiveret "i takt med stigende interesse fra udlandet". Derfor vil der på den kommende plade være inkluderet i alt tre sange på engelsk:

"Vi har længe arbejdet med engelske tracks, og nu er de blevet så fede, at de bare skal ud af systemet. Samtidig ville det ikke være en ærlig plade, hvis vi ikke også havde det engelske med. Det er en del af os nu".

Sådan siger Jay i pressemeddelelsen, hvor det også fremgår, at der på "Engle Eller Dæmoner" også er blevet plads til færøske toner på nummeret "Bølgerne Ved Vesterhavet". Sangen bygger på et sample fra "Trøllabundin" af den færøske sangerinde Eivør. Det nummer er samtidig lydsporet på den netop offentliggjorte video, der kan ses på YouTube, hvor Nik & Jay introducerer det nye album.

Nik & Jay udsender "Engle Eller Dæmoner" 26. april.

ANNONCE