Nyhed

Nye navne til Trailerpark

Den københavnske festival offentliggør fem nye navne, der blandt andet tæller Isolée og Forest & Crispian

"Nord-europæiske kæmpetalenter på årets festival" – sådan beskriver Trailerpark selv de fem nye navne der er føjet til festivalens program. Den femte udgave af Trailerpark byder på både dansk, svensk, norsk og tysk elektronisk musik sidst i juli.

Den tyske producer Isolée har gennem de sidste 15 år markeret sig med sin minimalistiske house, elektroniske post-punk, synthpop og dubtechno, og i januar udsendte han sit første album i seks år, "Well Spent Youth". 

Norske Kim Hjorthøy kan både skrive grafiker, illustrator, filminstruktør, forfatter og musiker på CV'et. På Trailerpark er det hans folk-inspirerede moderne elektroniske musik han disker op med.


Tyske Erobique er baseret i Hamburg og en del af gruppen International Pony med blandt andre DJ Koze og Cosmic DJ. Desuden er han en anerkendt liveperformer på den elektroniske musikscene, hvor han fremfører sin club/country/psykedeliske elektronika.

Svenske Forest & Crispian (billedet) bidrager med hippierock, dansabel popmusik og et ambitiøst tekstunivers til årets Trailerpark.

Københavnske Nick Kold Eriksen, som tidligere gik under navnet Eim Ick, er nu en aktiv musiker som Taragana Pyjarama. Hans blanding af ambient og house kan høres på ep'en "Ocean", der er udkommet i dag på det franske pladeselskab Fool House og just har fået en flot femstjernet anmeldelse på GAFFA.dk. 


Oplev ovenstående navne samt blandt andre Our Broken Garden og Scarlet Chives i dagene 28, 29, 30 og 31 juli i CPH Skatepark.

Læs mere om programmet på Trailerparks hjemmeside og køb billetter her.

ANNONCE