Nyhed

WhoMadeWho klar med det fulde lineup til DR Koncerthuset-show

Trioen indtager DR Koncertsalen med internationale og nationale musiktalenter

Som en del af deres Red Bull Music Academy Special har det danske band WhoMadeWho inviteret en række interessante musiktalenter til DR koncerthuset den 11. marts. Disse talenter er den engelske multi-instrumentalist Sohn, den danske producer Taragana Pyjarama og den hollandske popstjerne Sevdaliza.

Selv siger WhoMadeWho følgende om deres talentfulde gæster: "Det har været en stor drøm at arbejde sammen med de her artister. Sohn er en af de mest spændende elektroniske kunstnere overhovedet lige nu, og Taragana Pyjarama har vi beundret i lang tid. Og så er det også fantastisk at have en helt ny, spændende stemme som Sevdaliza med."

Sevedaliza vil stå for opvarmningen til Red Bull Music Academy Special-showet den 11. marts, hvorimod Sohn og Taragana Pyjarama vil have en mere integreret rolle i WhoMadeWhos koncert.


Læs mere om de tre gæster her:

Sevdaliza: Popsangerinden er iransk født, men er opvokset i Holland. Sevdaliza var deltager ved sidste års Red Bull Music Academy, hvorefter hun fik meget omtale i musikbranchen. Musikken er poppet, men med en elektronisk og psykedelisk klang.


Sohn: Den engelske sanger og producer Sohn laver musik, som er præget af både hans følsomme stemme og hans elektroniske lyde.

Taragana Pyjarama: Danske Nick Kold Eriksen, der står bag Taragana Pyjarama, laver elektronisk musik, som er udgivet på udenlandske labels som franske Fool House og tyske Kompakt. Til Red Bull Music Academy Special: WhoMadeWho vil Taragana Pyjarama stå for at kreere et elektronisk kunstværk.

Hvis ikke du vil gå glip af denne særlige musikoplevelse, som finder sted i DR Koncerthuset den 11. marts, så køb billetter via GAFFA Live her.

ANNONCE