Nyhed

Pet Shop Boys varmer op for Take That i Parken

Den engelske duo tager med på drengegruppens Progress-turné

Mere end 80.000 mennesker har allerede sikret sig billet til Take That's koncerter i Parken 15. og 16 juli, som del af gruppens første turné som 5-mandsgruppe siden 1995. Nu får samme mennesker fornøjelsen af at få 40 minutters opvarmning med selveste Pet Shop Boys med i pakken.

Det kan virke som den omvendte verden, når Pet Shop Boys har solgt 100 millioner og skal varme op for Take That, som "kun" har solgt 40 millioner plader. Bevares, lidt har også ret. Men sagen er naturligvis at Take That er superaktuelle med et få måneder gammelt album i bagagen og en veletableret Robbie Williams helt i front sammen med Gary Barlow.

Hvor et opvarmningsband normalt er omtalt som "support", er Pet Shop Boys på deres egen hjemmeside da også behæftet titlen "Very Special Guest" - altså nærmest en gæsteoptræden.

Robbie Williams har kommenteret: "Jeg er en kæmpe Pet Shop Boys-fan, så for mig bliver det en stor fornøjelse at få lov at se dem hver aften." Jason Orange tilføjer: "Jeg er smigret og meget glad for at de har indvilget. De er så dygtige; jeg tænkte at de var over os." Gary Barlow har også kommenteret: "Den første cd, jeg nogensinde købte, var med Pet Shop Boys. Jeg har fulgt hele deres karriere og har altid elsket deres unikke tilgang til at lave musik og optræde live. Dét kombineret med at de er to dejlige mennesker betyder, at vi har en rigtig god turné foran os."

Det forventes, at Pet Shop Boys vil spille højdepunkter fra deres seneste turné, som havde titlen "Pandemonium". 

ANNONCE