Nyhed

Rosa Lux og Alberte holder relaseparty

Det musikalsk umage par inviterer til fest i forbindelse med udgivelsen af ep'en "Min Klub Først"

I morgen den 16. april, afholder producer, dj, sangerinde, sangskriver med mere Rosa Lux (billedet) sammen med musiker og sangerinde Alberte Winding releaseparty på The Log Lady i Studie Stræde i København. Festen afholdes i forbindelse med udgivelsen Rosa Lux' remix af nummeret "Min Klub Først", hvor både Alberte og hendes datter Josephine Winding medvirker.

"Min Klub Først" er skrevet af Rosa Lux og Alberte til Albertes seneste album, "Fjerde Til Venstre". Idéen til nummeret opstod en sen nat, hvor de to kvinder opholdt sig på en klub i København.

"Rosa og jeg stod en sen nattetime på en klub, og snakkede om hvornår man er for gammel til at gå i byen. Jeg mente bestemt at det var når ens børn bad en om at holde sig væk fra deres stamsteder, noget der for mig var top-aktuelt. […] Den nat skrev Rosa en melodi og tekstlinie der sagde, "det var min klub først" og de næste par dage skrev jeg videre på teksten", fortæller Alberte om tilblivelsen af sangen.

Nu har Rosa Lux lavet et remix af sangen, hvor også Albertes datter, Josephine Winding, er blevet inddraget.

"Rosa foreslog min datter til det "unge" vers, hvor hun sender mig hjem fra byen […] Efter Josefine havde sunget, blev sangen dybere og smukkere, og jeg har en mistanke om at det er fordi hun rent faktisk mener hvad hun synger", fortsætter Alberte.

"Min Klub Først" feat. Alberte og Josephine Winding, er i skrivende stund P3's Uundgåelige, og den er ligeledes at finde på Rosa Lux' debutalbum "Monsters", der er på gaden den 30. maj.

The Log Lady åbner dørene op for releasefesten klokken 19.00 i morgen 16. april og Rosa Lux, Alberte og Josephine Winding vil fremføre "Min Klub Først" live omkring klokken 20.00.

Læs mere om arrangementet på facebook.

ANNONCE