Nyhed

Skousen & Ingemann genudgiver debut

Den legendariske duo genudgiver den 40 år gamle "Herfra Hvor Vi Står" med masser af bonusmateriale

I disse dage er det 40 år siden Skousen & Ingemanns rockklassiker "Herfra Hvor Vi Står" blev udgivet. Det markeres med en jubilæumsudgivelse af pladen til maj samt en koncert i Store Vega, der ikke kun byder på optrædener fra Skousen & Ingemann, men også fra gæstekunstnere som Steen Jørgensen og Ane Trolle.

Den nye udgivelse af "Herfra Hvor Vi Står" udkommer med seks bonusnumre samt en booklet med interviews, fotos og historien om albummet. 

Desuden kan albummet opleves live i sin fulde længde til koncerten i Store Vega, fremført af Skousen & Ingemann samt Tømrerclaus og Stig Møller fra det originale band. Herudover vil Niels Skousen spille numre fra sin solokarriere, og udover Steen Jørgensen og Ane Trolle vil Christian Hjelm fra Figurines og Peter Sommer fremføre nyfortolkninger af højdepunkter fra Skousens musikalske karriere. 

Jubilæumsudgaven af "Herfra Hvor Vi Står" udkommer på mandag den 2. maj, og jubilæumskoncerten finder sted den 14. maj på Store Vega klokken 20.00 – køb billetter via GAFFA Live.

ANNONCE