Nyhed

Steven Tyler klar med selvbiografi

Den har været længe undervejs, men nu har American Idol-dommeren sat en udgivelsesdato for "Does the Noise in My Head Bother You?"

I august 2008 købte forlaget HarperCollins rettighederne til at udgive Aerosmith-sangerens selvbiografi, og da Steven Tyler nu er dommer i det populære tv-program American Idol er tiden den rette til at udsende "Does The Noise In My Head Bother You?".

Ifølge en pressemeddelelse vil bogen udkomme til maj, og her skulle man få den ufortyndede historie om Tylers liv med rock, sex, damer, stoffer og afhængighed direkte fra "hestens læber", som de udtrykker det.

Den 63-årige sanger har gennem hele karrieren tiltrukket sig masser af opmærksomhed for sine musikalske udfoldelser, men også for de udskejelser som han har været med til at gøre til rockklichéer. I en nærmest uoversættelig kommentar lægger han op til bogen på følgende vis:


"I've been mythicized, Mick-icized, eulogized and fooligized, I've been Cole-Portered and farmer's-daughtered, I've been Led Zepped and 12-stepped. I'm a rhyming fool and so cool that me, Fritz the Cat, and Mohair Sam are the baddest cats that am. I have so many outrageous stories, too many, and I'm gonna tell 'em all".

Selvom Tyler som den ene halvdel af The Toxic Twins burde kunne grave masser af historier frem, så behøver han ikke engang gå ret langt tilbage for at finde skandalerne frem. De senere år har Aerosmith balanceret på randen af opløsning, Tyler er røget ind og ud af behandlingscentre, han er til koncerter faldet ned fra scenen og har desuden kunnet tilføje endnu en skilsmisse til cv'et. Men samtidig er han sammen med bandet blevet indlemmet i Rock And Roll Hall Of Fame, og så er han vendt tilbage til rampelyset som dommer i American Idol.

Så der er nok at tage fat på, når historien om Steven Tyler skrevet af sangeren selv udgives 3. maj.


ANNONCE