Nyhed

Tako Lako til Glastonbury

De syv danskere spiller på verdens største festival i slutningen af juni

Det er kun omkring et halvt års tid siden, at det danske balkanorkester Tako Lako trådte ind på den engelske musikscene, men allerede nu har københavnerne sikret sig en plads til en af de mest eftertragtede festivaler i verden.

De seks mand og den ene kvinde vandt den danske og skandinaviske finale i Emergenza '08, og det lykkedes også at nå finalen i KarriereKanonen '09, hvilket udløste en koncert på Roskilde Festival samt Copenhagen Jazz Festival. I 2010 udsendte de "Kick-Start EP", og blev af MTV udråbt til "et af Danmarks potentielt største upcoming navne". Orkestret har desuden optrådt på de britiske festivaler Big Chill på grænsen til Wales, samt Bestival på Isle of Wight. Det virker derfor meget naturligt at forsøge skridtet op i verdensklassen til sommer.

Tako Lako får god mulighed for at brage igennem til den enorme engelske festival, for de godt 150.000 billetter til verdens største festival er allerede solgt. Festivalen byder også på alt mellem U2, Norah Jones, Snoop Dogg over til Julian Casablancas og The Stranglers, der kan opleves over fem dage i slutningen af juni.

Har man ikke allerede sikret sig billetter til Glastonbury, eller synes man bare bedre om vejret i Dannevang, spiller Tako Lako i Aarhus på Atlas fredag d. 8. april, samt på Pitstop i Kolding lørdag d. 9. april, og du kan købe billetter til disse og flere danske koncerter via GAFFA Live. Nye lyttere kan stifte bekendte med Tako Lakos crazy Balkanrytmer på bandets hjemmeside.

ANNONCE