Nyhed

The Psyke Project varmer op for Meshuggah

Den danske hardcore-kvintet lufter sange fra det kommende album, når de senere på måneden spiller support for de svenske metalpionerer

Der venter tilhørerne ikke så lidt af et metalbrag, når Meshuggah onsdag 20. april gæster Amager Bio i København.

I sidste uge offentliggjorde arrangørerne, at de teknisk tjekkede svenskere havde udvalgt aarhusianske Scamp til at gå stå for opvarmningstjansen, og nu er københavnske The Psyke Project også føjet til lineuppet.

Den danske hardcore-kvintet udgiver i næste måned splitalbummet "Ebola", hvor The Psyke Project deler trackliste med et andet dansk hardcore-band, As We Fight, og i forbindelse med koncerten vil The Psyke Project lufte seks sange fra "Ebola", der altså vil kunne høres eksklusivt live inden udgivelsen 2. maj.

Bandet har tidligere annonceret, at albummet kommer til at varsle en ny musikalsk retning, som over for GAFFA blev formuleret således:

"I 10 år har vi gjort en stor dyd ud af at skabe musik med smukke stemninger og voldsom tyngde. Vi er siden blevet voksne, og det er på tide, vi skrotter de "smukke stemninger" og fokuserer på det, som vi kan lide bedst. Nemlig punk, rock og dødsmetal. Vi glæder os til at præsentere dig det nye The Psyke Project."

Der er stadig billetter at få til koncerten med Meshuggah og det danske følge. Billetterne kan købes via GAFFA Live

ANNONCE