Nyhed

Copenhell offentliggør 23 nye navne

GAFFA.dk - Alt om musik

Bands som Mastodon, Meshuggah, Gojira og D-A-D tilføjes programmet

Iron Maiden, Kiss og Disturbed er allerede offentliggjort. Nu tilføjer Copenhell 23 bands til festivalen, der løber af stablen den 17-20. juni. Blandt de offentliggjorte er Gojira, der leverede en magtdemonstration, sidst de spillede på festivalen tilbage i 2015, og publikum får altså nu igen fornøjelsen af det efterspurgte metalband.

LÆS OGSÅ: De enestående franskmænd satte Train på den anden ende


Også tunge metalnavne som Mastodon og Meshuggah, som sidst var på besøg til Copenhell i 2012, er at finde på årets program. Begge bands leverede velanmeldte par koncerter sidst, og det bliver spændende at se, hvordan deres kommende udgivelser bliver modtaget.

LÆS OGSÅ: En velsmurt metal-jazz-prog-maskine

Metal-maestroen Devin Townsend lægger også vejen forbi Copenhell, hvor metalfans for første gang får muligheden for at høre hans vilde og eksperimenterende musik. I den mere punkede afdeling står Bad Religion, Agnostic Front og Dog Eat Dog.


LÆS OGSÅ: Cali-punkere retter skytset mod den amerikanske præsident

Et af de mere folkelige tilføjede navne er D-A-D – denne gang kommer de med et twist.
For første gang i bandets karriere spiller de nemlig en by request-koncert, hvor publikum bestemmer sætlisten. Fra den 6. marts til 6. april har publikum chancen for at stemme på, hvilke sange af bandets bagkatalog, der skal være blandt de 16 numre, som de optræder med til Copenhell.

Overblik over nye offentliggjorte navne:


GOJIRA
MASTODON
MESHUGGAH
D-A-D
DEVIN TOWNSEND
BAD RELIGION
AGNOSTIC FRONT
DOG EAT DOG
DEATH TO ALL
SACRED REICH
REDWOOD HILL
NYREDOLK
CHELSEA GRIN
SOEN
WITHERING SURFACE
THE RAVEN AGE
SØREN ANDERSEN
SVARTSOT
GHOST IRIS
THUNDERMOTHER
IVY CROWN
LIFESICK
NERVED

Billetsalget til Copenhell går forrygende, og der er allerede udsolgt af partoutbilletter til både tre og fire dage. De øvrige billettyper kan købes her.

Andre oplysninger kan findes på officielle Copenhell-app og via Copenhell.dk


ANNONCE