Nyhed

Thulebasen og Causa Sui på miniturné

Besøg i Aalborg og København med støtte fra italienske Father Murphy

De to danske rockbands Thulebasen (billedet) fra København og Causa Sui fra Odense tager på en miniturné, som bringer dem forbi Aalborg Studenterhus den 8. april, og det nye KB18 i Kødbyen den 9. april. Med sig bringer de smådystre italienske Father Murphy, som endnu er ret ukendt på vore breddegrader, men kan høres på bandets myspace side.

Thulebasen udgav "Gate 5" i starten af februar, og GAFFAs Erik Barkman kvitterede med 4 stjerner og ordene: 

"Med støjrock på stereoanlægget strejfer de tre danske rock-astronauter rundt i en spraglet mælkevej af psykedeliske ekkoer, insisterende rytmer og udhviskede konturer. Musikken på Gate 5 er for en stor dels vedkommende jammet frem live og i øvelokalet, og det høres. Den ene tone tager den næste, og pludselig er der gået syv minutter. Eller 18, som i tilfældet Felaia. Men Thulebasen kan også skære igennem tågerne af rumklang og reallyde og levere noget, der ligner en regulær rocksang."

Causa Sui udgav i januar 2010 sin treer, for første gang uden vokal. Præcis hvad Causa Sui planlægger for fremtiden, kan man få nys om til koncerterne.

Billetter til koncerten i Aalborg den 8. april kan købes via GAFFA Live. Billetter til koncerten i København den 9. april kan kun købes i døren til 50 kr. 

 

ANNONCE