Nyhed

Copenhagen Psych Fest fastsætter spilletiderne

Den sindsudvidende undergrundsfestival har fået fordelt kunstnerne ud på de forskellige dage

I weekenden fra den 10. til den 12. september slår Huset-KBH dørene op til et arrangement, hvor det næsten står skrevet i kortene, at gæsterne vil medbringe åbne sind, der er fuldstændigt modtagelige over for de bevidsthedsøgende toner, der vil flyde fra de fire scener på dette års udgave af Copenhagen Psych Fest. Festivalen offentliggjorde i sidste uge det fulde program, der inkluderer navne som Lorenzo Woodrose og De Underjordiske, og folkene bag har nu fået planlægningskabalen til at gå op og kan præsentere spilleplanen for alle tre dage.

Den anden ombæring af Copenhagen Psych Fest kommer med sine 58 forskellige navne til at fordele sig ud på fire forskellige scener, hvor hovednavnene primært er at finde på Main Stage og Secondary Stage. Således åbnes hovedscenen torsdag klokken 20 af den anmelderroste trio, Papir, der i visse kredse betegnes som et af Danmarks stærkeste livenavne, mens de bliver efterfulgt af Spids Nøgenhat- og Baby Woodrose-forsanger Lorenzo, der spiller en sjælden solokoncert på årets festival.

Generelt skorter Copenhagen Psych Fest-programmet ikke på bands fra den spirende danske undergrund, der i den grad har taget psych-begrebet og dens musik til sig. Fredag spiller blandt andet The Wands, der har fået både dansk og international opmærksomhed for deres musik, ligesom hovedscenen lukkes af Fribytterdrømme, der betragtes som nogle af de største talenter indenfor dansk syrerock, mens også tyske Vibravoid spiller fredag.


Lørdag headlines af brandvarme De Underjordiske, der optrådte på dette års Roskilde Festival og som også har et album lige om hjørnet, ligesom Causa Sui, der deler pladeselskab med førnævnte Papir, også optræder. Udover de programsatte koncerter, der alle kræver et festivalarmbånd, bliver der også arrangeret en række gratis koncerter i Huset-KBH's gårdhave.

Der kan købes både endags- og partoutbilletter til Copenhagen Psych Fest her.

Lyt til "Sultne Ulve" med De Underjordiske her:

ANNONCE