Nyhed

Tivoli lancerer elektronisk koncertrække

Under navnet "Pantone" giver forlystelseshaven hver fredag plads til lovende laptop-talenter

Når Tivoli på fredag, nærmere bestemt 22. april, slår dørene op til årets første Fredagsrock-arrangement, introducerer forlystelseshaven samtidig en ny elektronisk koncertrække, navndøbt Pantone.

Som betegnelsen delvist afslører, afholdes Pantone ved Tivolis Pantomimeteater, hvor en række kunstnere med den elektroniske musik som hjemmebane hver fredag i perioden 22. april til 15. juli vil kunne opleves som optakt til aftenens større koncerter på Plænen.

Det første arrangementet bliver med den blot 14-årige Jonas K.P. (billedet), der sin knappe alder til trods allerede har høstet flere skulderklap i det elektroniske musikmiljø. Han var således at finde på eksempelvis Le Gammeltoft og salig Kjelds Tolstrups compilation-udgivelse, "Sound Of Copenhagen Vol. 6", og vil altså kunne opleves i Tivoli nu på fredag klokken 19.00.

Koncertrækken er blevet til i samarbejde med musiksitet BandBase.dk og fokuserer primært på den hjemlige scenes spirende elektroniske talenter. Det fulde program for Pantone bliver efter planen afsløret på den anden side af påske.

ANNONCE