Nyhed

Nyt mixtape fra Wonders Make Joy

Den århusianske musikblog Wonders Make Joy udgiver igen mixtape til gratis download

Wonders Make Joy er en dansk musikblog med base i Århus, og nu udkommer den tredje gratis samling sange fra bloggerduoen Lukas Kaldan og Mia Storm.

Denne gang er det Mia Storm, der har samlet sangene og kaldt dem "Vinter Wonders". Numrene bevæger sig primært inden for den elektroniske scene med bands som Beatspeech, et remix af Turboweekend og LeKlik. Derfor er det ifølge Wonders Make Joy også klart den bedst egnede festkompilation.

Blogduoen har tidligere udgivet to mixtapes: "To Sider Af Samme Sommer" og "Indieanermusik", der begge var sat sammen af Lukas Kaldan. "To Sider Af Samme Sommer" indeholdt musik fra forskellige musikgenrer, og som GAFFA skrev i december, var "Indieanermusik" musik fra den danske indiescene. På "Indieanermusik" fandt man numre fra blandt andre Choir Of Young Believers, The Kissaway Trail, 4 Guys From The Future, Chimes & Bells, Sleep Party People og Let Me Play Your Guitar.

Udgivelsen af "Vinter Wonders" indeholder følgende 13 tracks:

1. BeatSpeech - Hymn To The Night
2. Turboweekend - Now (Brynjar & Borneland Remix)
3. Artificial Brothers - Artificial Brothers
4. Pierce & Pierce - And A Little Less Fear
5. Ernest Blackwell - Never Be Your Lover
6. Mechanical Waves - GoGo Girls
7. Aebeloe - Nom Nom
8. My Name Is Legion - Team Of Fearless Men
9. LeKlik - Street Lights
10.  Jonas K.P. - FROST
11.  Veto - Blackout (Kenton Slash Demon Remix)
12.  Andycap - Barcelona (Rasmus Liebst Remix)
13.  Wonder Rubber Stars - I Will Roam Again

GAFFA skrev i går, at Le Gammeltoft og Kjeld Tolstrup i form af Sound of Copenhagen udgiver ny elektronisk opsamling, og både Gammeltoft/Tolstrup og Storm/Kaldan har den kun 14-årige vestjyde Jonas K.P. (billedet) med på tracklisten. På Sound of Copenhagen medvirker han med "Pixel", og på "Vinter Wonders" meget passende med nummeret "Frost". Turboweekend er også en genganger på begge tracklister.

Wonders Make Joy understreger, at man må downloade kompilationen lige så mange gange, som man har lyst til og give den videre til så mange, som man overhovedet kan. Men hvis man vil bruge musikken kommercielt, eller til at remixe osv, skal man have tilladelse fra enten kunstnerne, deres pladeselskaber eller deres managere.

Du kan downloade det nye mixtape "Vinter Wonders" fra Wonders Make Joy her.

ANNONCE