Nyhed

TV-2 og Dúné til Grøn Koncert

De to jyske grupper fuldender årets Grøn Koncert-program

De sidste to navne til programmet for Grøn Koncert 2011 er TV-2, der er med for niende gang, og Dúné som til sommer skal med rundt i landet for første gang. Dermed er alle navnene til årets plakat på plads, og samtlige otte navne vil til juli kunne opleves til alle otte koncerter.

TV-2 bliver i år den gruppe, der har været med på turnéen flest gange, når de tangerer Thomas Helmigs rekord for ni ture rundt med Grøn Koncert-karavanen. Bandet har netop afsluttet deres Showtime-turné med en koncert i Aarhus og tager nu en kort pause, inden de til juli igen skal have materialet fra den 30 år lange karriere med rundt i landet.

Sidste navn til plakaten kan også fejre jubilæum i år. Dúné blev nemlig dannet i 2001, og det kan de til sommer fejre med deres første Grøn Koncert-turné. I forbindelse med offentliggørelsen af deres deltagelse udtaler bandet:

"Vi har lige haft 10-års-jubilæum den 22. marts, men vi har det som om, vi lige er begyndt! Det er nok den festivalturné, vi har set mest frem til nogensinde! At få lov at spille sammen med en masse fede artister i et fast line-up over hele det lille kongerige foran en masse feststemte mennesker – det bliver sgu da sjovt".

Grøn Koncert afvikles i år i perioden 14.-24. juli, og programmet for de otte koncerter bliver som følger:

13.00 Pladsen åbner
13.30 Dúné (P3 Scenen)
14.20 Medina (Grøn Scene)
15.20 De Eneste To (P3 Scenen)
16.20 Tim Christensen (Grøn Scene)
17.20 Kato (Fra taget af Tuborgs truck)
18.10 TV-2 (Grøn Scene)
19.20 Kashmir (P3 Scenen)
20.25 Nik & Jay (Grøn Scene)

ANNONCE