Nyhed

Architecture In Helsinki til Danmark

Den australske indie-elektropop-gruppe gæster Aarhus og København til oktober

Architecture In Helsinki, der ikke kommer fra Finland, men derimod Melbourne i Australien, udgav i april deres femte album "Moment Bends" og gæstede i samme omgang Vega i København. Nu vender bandet tilbage til Danmark og besøger denne gang både Aarhus og København, nærmere betegnet Train i Aarhus 8. oktober og Rust i København 9. oktober.

Architecture har turneret med bands Death Cab for Cutie og Clap Your Hands Say Yeah og varmet op for navne som David Byrne og Belle & Sebastian, så det er en gruppe, der er vant til at være i fornemt musikalsk selskab.
 
De fleste af gruppens medlemmer spiller flere instrumenter, og det benytter de sig flittigt af i gruppens musik, der inddrager alt fra analoge synthesizere, samplere og klokkespil til trompet, tuba, trombone, saxofon, klarinet og blokfløjte.

Sangskriver Cameron Bird har udtalt om det nye album: "'Moment Bends' handler om at være ét med vores ideer, besat af populærmusik og om at være forelsket i vores hjemby. Vi ønskede at lave et album, man kan fare vild i. Et album, der altid føler, hvad du selv føler".
 
GAFFAs anmelder Jesper Buhl var lidt mellemfornøjet med "Moment Bends", som han tildelte tre stjerner og blandt andet skrev følgende om:

"Generelt byder Moment Bends på ganske fine popsange iklædt aldeles uforskammede produktioner. Dog bliver melodien på Sleep Talkin' lidt vel musical-agtig fra tid til anden. Helteguitarerne er til gengæld meget skægge. Visse numre læner sig lidt vel kraftigt op ad deres forbilleder. Eksempelvis skylder Escapee helt sikkert The Cure en bajer, og Communards dukker op flere steder."

Billetsalget til koncerterne er netop begyndt via GAFFA Live.

ANNONCE