Nyhed

Brett Anderson er klar med nyt

Suede-frontmanden frigiver sit fjerde solo-album sidst i september

TIlbage i 2007 udgav Suede-frontmanden Brett Anderson sit selvbetitlede solo-debutalbum. Efterfølgende er det blevet til udgivelserne "Wilderness" fra 2008 og "Slow Attack" fra 2009. Og nu melder den engelske musiker, at der er endnu en solo-udgivelse på vej.

"Black Rainbows" er titlen på det kommende udspil, hvor Anderson er vendt tilbage til et rock-band-format for første gang i seks år. Albummet er udtænkt i løbet af et tredages-møde i januar sidste år, mellem Brett, produceren Leo Abrahams, trommeslageren Seb Rochford og producer/musiker Leopold Ross, skriver xfm.co.uk.

Anderson har beskrevet det kommende album som "uroligt, støjende og dynamisk. Elektriske guitarer, bas, trommer og vokal - ingen fløjtespillere, strygere, ingen fiduser - kun ren lidenskab".


Englænderens seneste to solo-album modtog begge to ud af seks stjerner fra GAFFAs anmelder Kristian Bach Petersen, som beskrev begge udgivelserne som et kunstnerisk mismod, der var ved at overskygge det første solo-album, som blev tildelt fire ud af seks stjerner af GAFFAs Jan Opstrup Poulsen.

Brett Anderson-fans må vente lidt endnu på at finde ud af, om det fjerde solo-udspil kommer til at høste flere end to stjerner.

Den 15. august kan førstesinglen "Brittle Heart" fra det kommende album "Black Rainbows" downloades.


Albummet er sat til frigivelse den 26. september.

ANNONCE