Nyhed

Burhan G fortolker Sanne og Helmig

I dag udsender den danske sanger sin nye single "Jeg' I Live", som er et cover af et af Sanne Salomonsens store hits

Den danske sanger Burhan G udgiver i dag sin første nye single siden udgivelsen af det selvbetitlede album fra 2010 - det, der var hans første på dansk.

Der er fart på den danske sanger, som i løbet af sin karriere har opnået dobbeltplatin med sit album, har solgt mere end 200.000 solgte singler fordelt på seks hits og fået en Zulu Award for Årets Album og som Årets Sanger.

Burhan Gs nye single er et cover af nummeret "Jeg' I Live", som oprindeligt er skrevet og sunget af Sanne Salomonsen og Thomas Helmig på sangerindens storsælgende album "Sanne" fra 1989.

Om singlen udtaler Burhan G i en pressemeddelelse:

"Jeg er ligesom mange andre vokset op med lyden af Larsen, Helmig og Sanne i ørerne, og netop deres unikke måde at fremføre og komponere danske sange på var en stor inspiration, da jeg selv startede med at skrive på dansk for et par år siden. Netop sangen "Jeg' I Live" er et af mine absolut favoritnumre fra den tid, og min version af sangen er et ydmygt forsøg på at hylde mine store idoler".

Mandag den 3. oktober udsender sangeren en opdateret af det selvbetitlede album, som ud over "Jeg' I Live", de platinsælgende hits "Mest Ondt" og "Tættere På Himlen" også vil indeholde "Tag Hvad Du Vil", to nye sange og en dvd med blandt andet en akustisk live-koncert og musikvideoer.

Lige som sit idol Sanne Salomonsen vil Burhan G optræde under indsamlingsshowet Afrika Nu, i morgen lørdag den 27. august, et show, som bliver sendt på DR1 og TV2 fra kl. 20.00.

Blandt en række danske stjerner støtter Burhan G op om indsamlingen og hjælpen til de mere end 12 millioner mennesker, der har akut brug for hjælp.

De 12 nødhjælpsorganisationer, der får glæde af indsamlingen er:

Dansk Røde Kors, Unicef, Red Barnet, Folkekirkens Nødhjælp, Dansk Flygtningehjælp, SOS Børnebyerne, Læger Uden Grænser, Mellemfolkeligt Samvirke, Adra Danmark, Caritas, IAS og Plan. 

Jes Dorph-Petersen og Kim Bildsøe Lassen vil være værter i programmet, som bliver sendt direkte fra UNICEF's bygninger i København.

Burhan G fremfører for første gang cover-singlen "Jeg' I Live" på DR1 og TV2 i morgen fra kl. 20.00.

 

ANNONCE