Nyhed

Dylan med flere indspiller ukendte Hank Williams-sange

Bob Dylan, Jack White og Norah Jones har været i besiddelse af Hank Williams' gemmer og indspillet sange, der ikke før har været udgivet

"The Lost Notebooks of Hank Williams" er navnet på en kommende udgivelse med indspilninger af sange baseret på den amerikanske sanger og sangskriver Hank Williams' (1923-1953) efterladte idéer. Markante sangere og musikere som Bob Dylan, Jack White, Norah Jones med flere har indspillet numre fra den afdøde amerikanske countrymusikers notesbog.

Idéen med indspilningerne var oprindeligt udtænkt af pladeselskabsmanden Mary Martin som et Dylan-centreret projekt, men efterhånden udviklede det sig til et multi-kunstner-projekt som en hyldest til den afdøde singer-songwriter, skriver Rolling Stone.

Numrene er udsprunget fra nogle noter, der blev fundet i en lædernotesbog, som var blevet efterladt af Williams, da han døde tilbage i 1953, som 29-årig. Noterne bestod af tekster og idéer til sange, som nu er blevet indspillet af de 13 musikere, der er gået sammen om udgivelsen.


Historien om Williams' notesbog kan læses i coveret, og er skrevet af Michael McCall fra The Country Music Hall of Fame and Museum.

Tracklisten til "The Lost Notebooks" lyder som følger:

Alan Jackson "You've Been Lonesome, Too"
Bob Dylan "The Love That Faded"
Norah Jones "How Many Times Have You Broken My Heart?"
Jack White "You Know That I Know"
Lucinda Williams "I'm So Happy I Found You"
Vince Gill and Rodney Crowell "I Hope You Shed a Million Tears"
Patty Loveless "You're Through Fooling Me"
Levon Helm "You'll Never Again Be Mine"
Holly Williams "Blue Is My Heart"
Jakob Dylan "Oh, Mama, Come Home"
Sheryl Crow "Angel Mine"
Merle Haggard "The Sermon on the Mount"


Albummet "The Lost Notebooks" sendes på gaden den 4. oktober via Dylans pladeselskab Egyptian Records.

ANNONCE