Nyhed

Fem dræbt ved scenekollaps i USA

En scene på festivalen Indiana State Fair brasede sammen umiddelbart efter Sara Bareilles' koncert

En kraftig storm var årsag til, at en scene på festivalen Indiana State Fair i Indianapolis, USA kollapsede lørdag aften den 13. august. Mindst fem personer blev dræbt, og snesevis er sårede.

Ulykken skete ifølge CNN umiddelbart efter, at den amerikanske sangerinde Sara Bareilles (billedet) havde forladt scenen. Et voldsomt vindstød blæste stillads og højttalere ud blandt publikum.

Et øjenvidne har udtalt, at "scenen knækkede som en tandstik", da publikummer skyndte sig hen til metalbunkerne for at redde de folk, der lå fanget, og nogle lavede nødhjælpsbårer ud af de stole de sad på, til at bære de skadede væk. 

Sara Bareilles skrev efterfølgende på sin Twitter-profil:

"Jeg er målløs og føler mig så hjælpeløs. Send kærlighed og bønner til Indianapolis. Mit hjerte græder for de tabte liv."

Ulykken er den tredje scenesammenstyrtning i USA denne sommer. Tidligere på måneden skete der et scenekollaps ved en Flaming Lips-koncert i bandets hjemby Oklahoma, og i juli brasede en scene sammen ved en Cheap Trick-koncert i Canada. Ingen kom dog noget alvorligt til ved de to ulykker.

Se scenen styrte sammen via dette link. Vi skal advare mod voldsomme billeder.

 

 

ANNONCE