Nyhed

Stem på den bedste: 11 essentielle anti-Valentinsdag-sange

GAFFA hjælper dig med IKKE at fejre Valentinsdag

Synes du også, at Valentinsdag er en tacky og unødvendigt amerikansk tradition? Jamen, så sid ned og lyt efter. I anledningen af at det søndag den 14. februar er Valentinsdag, har vi på GAFFA lavet en playliste med 11 essentielle kærlighedssange og bedt jer om at stemme på jeres favorit. Men hos GAFFA ved vi også godt, at mange synes, at Valentinsdag er noget opreklameret fis, og derfor har vi selvfølgelig også lavet en anti-valentinsdag-playliste til dig, som ikke kan udstå tanken om denne forfærdelige tradition.

Om det er fordi du sidder alene på Valentinsdag, eller blot fordi du er træt af amerikanske traditioner, der overtager Danmark, så tag et lyt til vores anti-valentinsdag-playliste, og stem nedenfor, hvilket nummer der er din yndlings.

Miley Cyrus – "Wrecking Ball"(2013)


Selv den farverige popstjerne har kærlighedskvaler. Er du i samme situation, så gør som Cyrus, tag dit tøj af, sæt dig op på en murbrækker og syng med på "Wrecking Ball" – så skal du nok få det bedre.

Adele – "Someone Like You" (2011)

"Someone Like You" handler om at se din tidligere kærlighed komme videre, men handler også om at fortælle dig selv, at du er bedre stillet uden ham eller hende, og at det er på tide at komme videre. Bliver dette dit track til Valentinsdag, så må du hellere have Kleenex klar.


Cee-Lo Green – "Fuck You" (2010)

Øv, drømmepigen er lige blevet scoret af en fyr med en Ferrari – fuck ham, og fuck hende. Sangen findes også i en pæn version med titlen "Forget You", men vi tager den her direkte fra hjertet.

Beyoncé – "Single Ladies" (2008)


Før Beyoncé var en gift kvinde, forstod Miss Sasha Fierce at fejre sin single-status. Du burde gøre det samme på Valentinsdag med "Single Ladies" – gerne med tilhørende dans.

Sara Bareilles – "Love Song" (2007)

"Love Song" var Bareilles' gennembrudshit. Bareilles var af sit pladeselskab blevet bedt om at skrive en sang om kærlighed, og til trods for at Bareilles prøvede på at opfylde dette, blev hendes sange konstant afvist af pladeselskabet. Ud af frustration skrev hun "Long Song", hvor hun synger "I'm not gonna write you a love song / 'Cause you ask for it / 'Cause you need one." Bareilles anti-kærlighedssang blev et kæmpe hit.


Eamon – "Fuck It (I Don't Want You Back)" (2004)

En klassiker fra 00'erne. Vi har gjort dig den tjeneste og fundet den ikke-censurerede version og Eamons one-hit-wonder, da der ikke er meget sang tilbage i den censurerede version. "Fuck It (I Don't Want You Back)" er et perfekt anti-Valentins-nummer.

Bob Dylan – "Love Sick" (1997)


Titlen siger det hele – "I'm sick of love, I wish I'd never met you / I'm sick of love, I'm tryin' to forget you". Onkel Bob er altid rar at have det skidt med.

The Smiths – "Heaven Knows I'm Miserable Now" (1984)

"Two lovers entwined pass me by / And heaven knows I'm miserable now". Morrissey i spidsen for The Smiths er kongen af charme, selvmedlidenhed og lækkert hår – ikke mindst på denne klassiker fra 1984.


Pat Benatar – "Heartbreaker" (1979)

Nej, den gode Pat Benatar lader sig ikke påvirke af et knust hjerte. Og det bør du heller ikke.

Nancy Sinatra – "The Boots Are Made For Walking" (1966)


En klassiker med et simpelt, tidløst budskab. Sinatra ved det: "You keep playin' where you shouldn't be playin' / And you keep thinkin' that you'll never get burnt /Ah, I've just found me a brand new box of matches / And what he knows you ain't had time to learn." Av av av.

The Beatles – Yesterday (1965)

Der er vist ikke nogen, som sår tvivl om, at damerne var glade for The Beatles – og The Beatles-fyrene var glade for damer. Men sådan nogle kvinder kan være lidt af en udfordring en gang i mellem, og det udtrykker "Yesterday" ganske fint.


ipt src="http://static.polldaddy.com/p/9308050.js" type="text/javascript" charset="utf-8">
ANNONCE