Nyhed

Frederikshavn Bluesfestival klar med program

Legender fra blues- og rockverden kan opleves i det nordjyske til november

Sjette udgave af Frederikshavn Bluesfestival afvikles i dagene den 4. og 5. november. Hen over to dage vil 11 bands optræde på to scener i centrum af centrum, nærmere betegnet i Nordjyllands regionale spillested Det Musiske Hus i Frederikshavn. 

Hovedparten af de optrædende lander fra USA, men også Italien, Sverige, Norge og fire Danmarkspremierer kigger forbi festivalen. 

På plakaten kan man i år blandt andre finde den amerikanske musiker Walter Trout (billedet), der igennem 20 år har gjort Danmark til sit andet hjem, de to guitarister Renegade Creation feat. Robben Ford & Michael Landau, sidste års hovednavn Ronnie Baker Brooks, fænomenet Ruthie Foster fra Texas, New York-guitaristen Popa Chubby og en af de danske premierer, 30-årige Bob Margolin, der i ti år har spillet sammen med blueslegenden Muddy Waters.

Derudover nævnes også Larry McCray, som er én af branchens bedst bevarede hemmeligheder af guitarister. Han vandt i 2000 prisen som "Årets Guitarist" foran prominente navne som Eric Clapton og Jeff Beck, Johan Blohm og mange flere.


Årets udgave af Frederikshavn Bluesfestival løber over to dage, den 4. og den 5. november, og finder sted i Det Musiske Hus i Frederikshavn.

Igen i år er der indgået et samarbejde med byens hoteller, så der kan købes festivalbillet inklusive hotelovernatning med morgenmad.

Du kan se og høre musikvideoer og finde meget mere information om festivalen, musikerne, overnatnings/færge/bus/togtransport-muligheder, billetbestilling og så videre her.


ANNONCE