Nyhed

I Got You On Tape afslører album-detaljer

Titel, udgivelsesdato, trackliste og cover ligger nu klar til at blive frigivet til september

I starten af september sender I Got You On Tape deres fjerde udspil på gaden. Albummet har fået titlen "Church of The Real".

Hen over sommeren har radiolyttere kunnet lægge øre til I Got You On Tapes single "Run From The Rain", der blev valgt som Ugens Uundgåelige på P3 i slutningen af maj, og siden er blevet et af sommerens store hits.

"Church of The Real" er titlen på albummet, der med sine 10 numre indeholder essensen af det udtryk, som bandet har arbejdet sig frem til.

Om titlen siger forsanger Jacob Bellens i en pressemeddelelse: "Titlen er nok i bund og grund vores omskrivning af, at man skal holde tingene ægte. Vi har med titlen forsøgt at ramme en linie, der præciserer den måde vi har arbejdet med dette album, og en linje, der samler den følelse man kan have, når man forsøger at finde sig selv".

Albummet beskrives således i en pressemeddelelse: "På det nye album åbner I Got You On Tape op for en ny lyd, der er lysere end på deres tidligere udgivelser. Keyboards bliver anvendt langt mere eksplicit, og samplede trommer giver tempoet på albummet et hak op. Som byggeklodser, der føjes sammen, har albummet langsomt fundet sin form. Flere af de tunge og dystre lag er skrællet bort for at opnå et mere enkelt og legende udtryk, alt sammen dog stadig med den karakteristiske I Got You On Tape-feeling og med Jacob Bellens klangfulde vokal som omdrejningspunkt".

"På mange måder er vi med "Church of The Real" vendt tilbage til noget, vi lavede før vores første plade. Både de disko-agtige elementer og det akustisk-klubbede er noget, vi har haft med os hele vejen fra dengang", udtaler Jacob Bellens.

Tracklisten til "Church of The Real" lyder som følger:

01. Back From The Dead

02. Church of The Real

03. Run From The Rain

04. High Water

05. Truth And Solitude

06. Stereo

07. Song For Euros

08. Beneath A Bloud

09. Bird On The Wire

10. Springsteen

Albummet udkommer på cd, lp og digitalt den 5. september via Tigerspring Records og Universal Music.

Efter den nye albumrelease afholder bandet koncert følgende dage: 

8. oktober – Metromusik, Ringsted

14. oktober – Bygningen, Vejle

15. oktober – Vega, København

20. oktober – Voxhall, Århus

21. oktober – Posten, Odense

22. oktober – Forbrændingen, Albertslund

12. november - Lyt.Nu Musikfestival, Lyngby

Du kan finde mere information via bandets hjemmeside eller Facebook

ANNONCE