Nyhed

I Got You On Tape-koncert opgraderes

Koncerten på Lille Vega den 15. oktober opgraderes til Store Vega

I sidste uge skrev vi her på GAFFA, at I Got You On Tape giver koncert på Lille Vega den 15. oktober. Men på grund af efterspørgsel fra publikum og næsten udsolgte billetter, opgraderes koncerten til Store Vega.

Det alternative rock-band udgiver deres fjerde udspil "Church of The Real" først i september og giver efterfølgende koncerter rundt omkring i landet. Allerede to måneder før koncerten i Lille Vega i København, er billetterne næsten udsolgt – og derfor flyttes koncerten til Store Vega, samme dato og tid. 

Albummet "Church of The Real" indeholder med sine 10 numre ifølge gruppen selv essensen af det udtryk, som bandet har arbejdet sig frem til.

Hen over sommeren har radiolyttere kunnet lægge øre til I Got You On Tapes single "Run From The Rain", der blev valgt som Ugens Uundgåelige på P3 i slutningen af maj, og siden er blevet et af sommerens store hits.

Albummet udkommer på cd, lp og digitalt den 5. september via Tigerspring Records og Universal Music.

Efter det nye albumrelease afholder bandet koncert følgende dage: 

8. oktober – Metromusik, Ringsted

14. oktober – Bygningen, Vejle

15. oktober – Vega, København (Store Vega)

20. oktober – Voxhall, Århus

21. oktober – Posten, Odense

22. oktober – Forbrændingen, Albertslund

12. november - Lyt.Nu Musikfestival, Lyngby

Billetter købt til koncerten i Lille Vega kan også benyttes til Store Vega. Yderligere billetter er netop blev sat til salg via Billetlugen til samme billetpris som tidligere.

Du kan finde mere information via bandets hjemmeside eller Facebook.

ANNONCE