Nyhed

Intet KISS til Michael Jackson

Ramaskrig blandt fans får effekt

I går annoncerede Michael Jacksons mor Katherine Jackson, at gruppen KISS var føjet til programmet ved den forestående Michael Jackson hyldestkoncert, som GAFFA tidligere har skrevet om. Her til morgen har Chris Hunt, den administrerende direktør for medarrangøren Global Live Events, så meddelt til den amerikanske nyhedskanal CNN, at KISS er taget af programmet igen.

Hele miseren skyldes, at sanger og bassist i KISS Gene Simmons tidligere har beskyldt Michael Jackson for at være pædofil. Simmons udtalte sidste år i et interview med det britiske blad Classic Rock "Du ved, hvor der er røg er der ild. Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at han (Michael Jackson, red.) forulempede børnene. Der er ingen tvivl."

Da KISS blev sat på programmet til hyldestkoncerten, blev det for meget for massevis af dedikerede fans. På Facebook-siden Michael Forever Tribute, der er oprettet i forbindelse med hyldestkoncerten, lød der et ramaskrig fra de mange fans. "Det er modbydeligt at inddrage KISS" lyder et eksempel, og de uforstående og afstandstagende kommentarer er talrige.


Hyldestkoncerten, der afholdes i den walisiske hovedstad Cardiff den 8. oktober, har i forvejen givet problemer, da Michael Jacksons to brødre Jermaine og Randy tager afstand fra koncerten, fordi den falder sammen med retssagen mod Michael Jacksons tidligere læge Conrad Murray, der er blevet tiltalt for uagtsomt manddrab i forbindelse med Michael Jacksons død.

Hyldestkoncerten i Cardiff tæller andre navne som Christina Aguilera, Cee Lo Green, Leona Lewis, Smokey Robinson og JLS.

Michael Jackson blev anklaget for seksuelle overgreb på børn gennem 90'erne og 00'erne. I 1994 indgik han et forlig uden for retten for at ende en strid – noget, der senere kom til at forfølge ham. I 2005 blev han tiltalt for syv andre tilfælde af børnemisbrug. Han blev frikendt for alle anklager.


 

ANNONCE