Nyhed

Jens Lekman til Jazzhouse

Den svenske sangskriver har nyt materiale med i bagagen, når han gæster Jazzhouse i København til oktober

Det forlyder, at den svenske indie-crooner Jens Lekman er på vej med nyt materiale i form af en ep, som sendes på gaden til september. Ep'en er en smuglytter på, hvad der venter på sangskriverens kommende og tredje album, der udkommer senere på året, og bliver opfølger til albummene "When I Said I Wanted Yo Be Your Dog" fra 2004, opsamlingen "Oh You're So Silent, Jens" fra 2005 og "Night Falls Over Kortedala" fra 2007. 

Om den kommende ep skriver Lekman på sin hjemmeside, at ep'ens fem numre er nogle sange fra det kommende album, som han holder meget af, men ikke synes passer helt til det nye album. Og derfor er titlen på ep'en "An Argument With Myself".

Sangene på den kommende ep er efter sigende mere afslappede end tidligere, og lyden er blevet tilsat reggae-lignende undertoner. Lekman frigav for nylig en smuglytter på en akustisk udgave af nummeret "Cowboy Boots", som kan høres her.

Sidst man kunne opleve sangeren var i august måned sidste år, hvor han gæstede Lille Vega i København til en udsolgt koncert. Koncerten blev tildelt fire ud af seks stjerner af GAFFAs anmelder Lars Siersbæk Nielsson.

Med ep'en "An Argument With Myself" i baglommen har Lekman valgt at turnere på mindre spillesteder end tidligere, da han ønsker at levere mere intime og nærværende koncerter for sine fans.

Derfor lægger Lekman vejen forbi Jazzhouse i København og giver koncert den 24. oktober.

Forsalget er startet, og billetter kan købes via GAFFA Live.

Ep'en "An Argument With Myself" sendes på gaden den 19. september i England og den 20. september i resten af verden.

 

 

ANNONCE