Nyhed

Joan As Police Woman besøger også VoxHall

Politikvinden lægger også vejen forbi Aarhus, når hun besøger Danmark til november

Forleden skrev vi, at den New York-baserede "politikvinde" Joan Wasser alias Joan As Police Woman indtager scenen i Amager Bio 16. november med sin poetiske rockmusik.

Nu fortæller Joan As Police Woman i sit nyhedsbrev, at hun også lægger vejen forbi VoxHall i Aarhus dagen før, altså den 15. november.

Joan As Police Woman gæstede også Amager Bio og VoxHall i februar, og da der var tæt på udsolgt begge steder, er det ikke den store overraskelse, at Wasser & Co. nu kommer tilbage.


Med i bagagen har Joan As Police Woman sit seneste udspil "The Deep Field", der udkom i starten af dette år. Albummet, som er det fjerde i rækken fra Wasser, blev tildelt fire ud af seks stjerner af GAFFA, som blandt andet skrev:

"Et gennemført habilt album fra en kunstner, der har fundet et spændende ståsted mellem singer-songwriter-traditionen og soulmusikken".

Wasser har en forhistorie som violinist for både Antony And The Johnsons og Rufus Wainwright, hvilket hun har brugt som inspirationskilde til sit musikalske udtryk, som forener energiske og soulinspirerede rocknumre med afdæmpede og melankolske ballader om kærlighedens veje og vildveje. Hun debuterede i 2006 med albummet "Real Life", som i 2008 blev fulgt op af "To Survive", i 2009 af coveralbummet "Cover" og i 2011 så af "The Deep Field".


Derudover har Wasser live og i studiet arbejdet sammen med blandt andre Lou Reed, Sheryl Crow, Elton John og Scissor Sisters.

Live som Joan As Police Woman står Joan Wasser for vokal, keyboard og guitar, og hun plejer at blive backet op af en bassist og en trommeslager. På det seneste har hendes band bestået af Tyler Wood på bas og Parker Kindred på trommer.

Billetsalget til koncerten på VoxHall begynder fredag den 12. august via voxhall.dk


 
ANNONCE