Nyhed

Live Camp er sat i søen

Første dag på den nye upcoming festival på Danmarks Smukkeste Festival blev skudt af sted mandag

Efter i en årrække at have sørget for sceneplads til upcoming-bands i form af talentkonkurrencen Starfighters har Danmarks Smukkeste Festival i år lanceret det nye initiativ, Live Camp, som skal sætte fokus på den hjemlige talentmasse. Spirende bands og solister får mulighed for at spille foran et større publikum. Første dag drejede det sig om Eva Lucia, GeryLaag, Female Futures, Bombshelter, Poseidon, Bumsestilen, Broder A, Emma Green, Ekkoego og Asbjørn & The Strange Ears. Af disse var det især Broder A, som gjorde det godt indtryk på GAFFAs udsendte reporter, Michael José Gonzalez, der skriver følgende om gruppen:

 

"Broder A har en gang yderst behagelig funyficeret soulrock på samvittigheden. Frontmand Broder A himself er i besiddelse af en enormt god stemme, og bandet har en fyldig og varm lyd. At Hr. A har blonde dreadlocks, flølsbukser og smider skoene under sang nummer to giver faktisk et ret godt billede af, hvordan musikken lyder. Der er virkelig styr på stemmebåndet, og det er meget svært ikke at lade sig rive med af bandets tunge soul, og hvorfor skulle man da heller ikke det?

Broder A og hans kumpaner udgør et fremragende live-band, der faktisk vækker associationer til de tidlige Drori-Hansen Furniture-dage. Det er decideret fremragende, og de rammer virkelig klokkeklart med deres autentiske og oprigtige udtryk. Koncerten slutter med en flot sang om kærligheden – fremført solo af Broder A på guitar. Det er, så man bliver helt rørt og varm om hjertet. "Et stille brag", som konferencier Adam Duvå Hall ganske rigtigt betegner det som. Før man får set sig om, er bandets spilletid forbi, og en yderst fornøjelig halv time i overordentligt godt selskab er passeret. De kan sagtens drive det til noget stort."

Live Camp fortsætter i dag den 9. august med ti nye bands og solister på Kærlig Heden på Danmarks Smukkeste Festival. De ti bands og solister er som følger:

Artless Society, Leo And The Lineup, Frank Dolkeparti, Mik V, Crazy Money, Articifial Brothers, Zeitgeist, Lydmor, Panamah og 180° Virvar.

GAFFA dækker også dag to af Live Camp.

Blandt de i alt 20 optrædende bands og solister vælger Danmarks Smukkeste Festivals bookere i øvrigt ét, der får æren af at åbne Bøgescenerne på den egentlige festival onsdag klokken 14.30. Denne koncert bliver belønnet med et honorar på kroner 10.000.

Læs hele GAFFAs reportage fra Live Camp dag 1 i GAFFAs artikelsektion.

Læs mere om Live Camp.

ANNONCE